Karelia-Soutu 2023

Pienveneet ja kanootit 24.-28.7.2023
Kirkkoveneet 25.-28.7.2023

Karelia-Soutu 2022 tunnelmia

Ilmoittautuminen avattu!

Karelia-Soutu järjestetään 24.-28.7.2023. Pienveneet starttaavat Möhköstä maanantaina 24.7. ja kirkkoveneet tuttuun tapaan Lieksasta tiistaina 25.7. Pienvenepuolella uutuutena tulevan kesän soudussa on kahden päivän mittainen Pikku-Karelia, joka starttaa Pamilolta torstaina 27.7. ja päättyy perjantaina 28.7. Joensuun Jokiasemalle. 

Ilmoittaudu mukaan perinteiseen Karelia-Soutuun Pohjois-Karjalan upeisiin järvi- ja jokimaisemiin!

Ilmoittautuminen osoitteesta https://www.kareliasoutu.fi/fi/hinnasto-ja-majoitus/ilmoittautuminen löytyvän ilmoittautumislomakelinkin kautta tai suoraan tästä linkistä.  

Pienveneiden aikataulu ja reitti, https://www.kareliasoutu.fi/fi/hinnasto-ja-majoitus/ilmoittautuminen
K
irkkoveneiden aikataulu ja reitti, https://www.kareliasoutu.fi/fi/reitit-ja-ohjelmat/kirkkoveneet
Os
anottomaksut, https://www.kareliasoutu.fi/fi/hinnasto-ja-majoitus/osanottomaksut

Karelia-Soutu ry:n johtokunnan kokous 28.5. – Soutu siirtyy kesälle 2022

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 28.5. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soutu järjestetään seuraavan kerran 25.-29.7.2022.

Koronatilanne on osoittanut hieman paranemisen merkkejä. Valitettavasti yhä epävarman tilanteen johdosta edellytykset turvallisen ja taloudellisesti järkevän tapahtuman järjestämiseksi ovat liian riskialttiit. Karelia-Soutu ry:n johtokunta halusi päätöksellään osaltaan kunnioittaa kahden jäsenkunnan suositusta, että soutua ei tänä kesänä järjestetä.

Tilanne on kaikkien kannalta valitettava. Luotamme kuitenkin siihen, että vuoden päästä pääsemme jälleen tapaamaan Karelia-Soudun merkeissä entistä innokkaampina.

Karelia-Soutu ry:n johtokunnan kokous 23.4.

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 23.4. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soudun (26.-30.7.2021) järjestelyjä jatketaan. Tapahtuma toteutuu, jos viranomaisten päätökset ja ohjeistukset sallivat tapahtuman järjestämisen. Järjestäjän tärkeimpänä tavoitteena on tarjota terveysturvallinen tapahtuma niin osallistujille kuin talkoolaisille.

Kevään ja kesän koronatilanteen kehittymistä ei tiedetä ja siten tapahtuman järjestämistä ei voida taata varmuudella. Karelia-Soutu ry:n johtokunta seuraa koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan. Karelia-Soutu ry:n johtokunnan seuraava kokous pidetään perjantaina 28.5. Karelia-Soutuun liittyvistä päätöksistä tiedotetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tavoitteena järjestää Karelia-Soutu kesällä 2021

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 26.3. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soutu järjestetään 26.-30.7.2021, jos viranomaisten päätökset ja ohjeistukset sallivat tapahtuman järjestämisen. Järjestäjän tärkeimpänä tavoitteena on tarjota terveysturvallinen tapahtuma niin osallistujille kuin talkoolaisille.

Kevään ja kesän koronatilanteen kehittymistä ei tiedetä ja siten tapahtuman järjestämistä ei voida taata varmuudella. Karelia-Soutu ry:n johtokunta seuraa koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan. Karelia-Soutu ry:n johtokunnan seuraava kokous pidetään perjantaina 23.4. Karelia-Soutuun liittyvistä päätöksistä tiedotetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lukemattomia vetoja hienossa säässä

35. Karelia-Soutu hurahti todella kesäisissä merkeissä. Aurinko porotti ja osanottajat saivat nauttia Pohjois-Karjalan luonnon parhaista puolista!

Koko matkalle osallistui ennätysmäärä kansainvälisiä soutajia; World Rowing Touriin tuli soutajia 13 eri maasta ja lisäksi oli yksi venekunta Hollannista ja viisi pienvenekuntaa Saksasta. Kaikkiaan koko matkan souti 83 ulkomaista soutajaa ja heille kertyi 301 soutupäivää. Hieno saavutus!

Soudun ja melonnan lisäksi nautittiin kyykän pelaamisesta, karaoke- ja lavatansseista, kantelemusiikista, itsetehdystä teatterista ja ex tempore -ohjelmasta. Nämä tietenkin maistuvien aterioiden ja saunomisten päälle!

Lämpimät kiitokset kaikille soutajille, melojille, talkoolaisille, esiintyjille ja yrityksille, jotka tarjosivat palveluja reittien varrella – VETOOOOO!

Suomen pisin retkisoutu. Pienvenereitillä viiden soutu- ja melontapäivän aikana kilometrejä kertyy 203 km 

Suosittelut

Yhteistyökumppanit