Karelia-Soutu siirtyy vuodelle 2022

Pienveneet ja kanootit 25.-29.7.2022
Kirkkoveneet 26.-29.7.2022

Karelia-Soutu ry:n johtokunnan kokous 28.5. – Soutu siirtyy kesälle 2022

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 28.5. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soutu järjestetään seuraavan kerran 25.-29.7.2022.

Koronatilanne on osoittanut hieman paranemisen merkkejä. Valitettavasti yhä epävarman tilanteen johdosta edellytykset turvallisen ja taloudellisesti järkevän tapahtuman järjestämiseksi ovat liian riskialttiit. Karelia-Soutu ry:n johtokunta halusi päätöksellään osaltaan kunnioittaa kahden jäsenkunnan suositusta, että soutua ei tänä kesänä järjestetä.

Tilanne on kaikkien kannalta valitettava. Luotamme kuitenkin siihen, että vuoden päästä pääsemme jälleen tapaamaan Karelia-Soudun merkeissä entistä innokkaampina.

Karelia-Soutu ry:n johtokunnan kokous 23.4.

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 23.4. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soudun (26.-30.7.2021) järjestelyjä jatketaan. Tapahtuma toteutuu, jos viranomaisten päätökset ja ohjeistukset sallivat tapahtuman järjestämisen. Järjestäjän tärkeimpänä tavoitteena on tarjota terveysturvallinen tapahtuma niin osallistujille kuin talkoolaisille.

Kevään ja kesän koronatilanteen kehittymistä ei tiedetä ja siten tapahtuman järjestämistä ei voida taata varmuudella. Karelia-Soutu ry:n johtokunta seuraa koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan. Karelia-Soutu ry:n johtokunnan seuraava kokous pidetään perjantaina 28.5. Karelia-Soutuun liittyvistä päätöksistä tiedotetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tavoitteena järjestää Karelia-Soutu kesällä 2021

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 26.3. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soutu järjestetään 26.-30.7.2021, jos viranomaisten päätökset ja ohjeistukset sallivat tapahtuman järjestämisen. Järjestäjän tärkeimpänä tavoitteena on tarjota terveysturvallinen tapahtuma niin osallistujille kuin talkoolaisille.

Kevään ja kesän koronatilanteen kehittymistä ei tiedetä ja siten tapahtuman järjestämistä ei voida taata varmuudella. Karelia-Soutu ry:n johtokunta seuraa koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan. Karelia-Soutu ry:n johtokunnan seuraava kokous pidetään perjantaina 23.4. Karelia-Soutuun liittyvistä päätöksistä tiedotetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Koitajoki

Koitajoki, kuvaaja Tommi Sorsa.

Karelia-Soutu 2017 -video

 

Lukemattomia vetoja hienossa säässä

35. Karelia-Soutu hurahti todella kesäisissä merkeissä. Aurinko porotti ja osanottajat saivat nauttia Pohjois-Karjalan luonnon parhaista puolista!

Koko matkalle osallistui ennätysmäärä kansainvälisiä soutajia; World Rowing Touriin tuli soutajia 13 eri maasta ja lisäksi oli yksi venekunta Hollannista ja viisi pienvenekuntaa Saksasta. Kaikkiaan koko matkan souti 83 ulkomaista soutajaa ja heille kertyi 301 soutupäivää. Hieno saavutus!

Soudun ja melonnan lisäksi nautittiin kyykän pelaamisesta, karaoke- ja lavatansseista, kantelemusiikista, itsetehdystä teatterista ja ex tempore -ohjelmasta. Nämä tietenkin maistuvien aterioiden ja saunomisten päälle!

Lämpimät kiitokset kaikille soutajille, melojille, talkoolaisille, esiintyjille ja yrityksille, jotka tarjosivat palveluja reittien varrella – VETOOOOO!

Suomen pisin retkisoutu. Pienvenereitillä viiden soutu- ja melontapäivän aikana kilometrejä kertyy 203 km 

Suosittelut

Yhteistyökumppanit