Reitit ja aikataulu

Huom! Karelia-Soudun johtokunta päättää soudun 2020 reitit tammikuun 2020 kokouksessaan.

--

Pienveneet ja kanootit lähtevät matkaan Ilomantsista maanantaina 27.7.2020 ja päättävät urakkansa Joensuuhun Jokiasemalle perjantaina 31.7.2020.

Kirkkovenesoutajat suuntaavat vesille Lieksasta tiistaiaamuna 28.7.2020 soutukirkon jälkeen ja päättävät soudun Joensuuhun Jokiasemalle perjantaina 31.7.2020.

Aikataulut ovat ohjeellisia ja vallitseva sää voi tuoda muutoksia kellonaikoihin. Matkaa tehdään ohjattuna ja valvottuna souturetkenä. Kirkkoveneiden keskivauhti on noin 5 solmua (9,260 km) tunnissa eli vauhti on sopivan verkkainen myös "sunnuntaisoutajille".

Hulvattomia oheisohjelmia järjestetään joka päivä!

Yhteishengen nostatukseen myös pienemmällä porukalla

Soudun ystävät tietävät, että yhdessä airoihin tarttuminen on mitä parhainta kehosta ja mielestä huolehtimista. Matkaan voi lähteä joko porukan voimalla tai varata koko matkalle yksittäisiä soutupaikkoja kirkkoveneestä.

Osallistuminen on helppoa, sillä niin kuljetukset Joensuusta, ruokailut kuin tarvittaessa majoitusvarauksetkin onnistuvat Karelia-Soutu organisaation kautta.
Soutupaketti on mainio tapa kestitä yrityksen vieraita, yhteistyökumppaneita tai omaa henkilökuntaa. Ja seurasta ei ole puutetta – liikkeellä on yhtä aikaa satoja soutajia! Soutuhan on tunnetusti sosiaalinen laji.

Osanottomaksuun 400 € / 4 pv, kuuluu soutupaikka, ruokailut, kunniakirja, soutumitali, sauna, vastuuvakuutus sekä kuljetus lähtöpaikalle ja takaisin Joensuuhun.

Tiedustelut ja varaukset

Sirpa Sulopuisto
puh. 040 833 2133
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.