Karelia-Soutu järjestetään 24.-28.7.2023. Pienveneet starttaavat Möhköstä maanantaina 24.7. ja kirkkoveneet tuttuun tapaan Lieksasta tiistaina 25.7. Pienvenepuolella uutuutena tulevan kesän soudussa on kahden päivän mittainen Pikku-Karelia, joka starttaa Pamilolta torstaina 27.7. ja päättyy perjantaina 28.7. Joensuun Jokiasemalle. 

Ilmoittaudu mukaan perinteiseen Karelia-Soutuun Pohjois-Karjalan upeisiin järvi- ja jokimaisemiin!

Ilmoittautuminen osoitteesta https://www.kareliasoutu.fi/fi/hinnasto-ja-majoitus/ilmoittautuminen löytyvän ilmoittautumislomakelinkin kautta tai suoraan tästä linkistä.  

Pienveneiden aikataulu ja reitti, https://www.kareliasoutu.fi/fi/hinnasto-ja-majoitus/ilmoittautuminen
K
irkkoveneiden aikataulu ja reitti, https://www.kareliasoutu.fi/fi/reitit-ja-ohjelmat/kirkkoveneet
Os
anottomaksut, https://www.kareliasoutu.fi/fi/hinnasto-ja-majoitus/osanottomaksut

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 23.4. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soudun (26.-30.7.2021) järjestelyjä jatketaan. Tapahtuma toteutuu, jos viranomaisten päätökset ja ohjeistukset sallivat tapahtuman järjestämisen. Järjestäjän tärkeimpänä tavoitteena on tarjota terveysturvallinen tapahtuma niin osallistujille kuin talkoolaisille.

Kevään ja kesän koronatilanteen kehittymistä ei tiedetä ja siten tapahtuman järjestämistä ei voida taata varmuudella. Karelia-Soutu ry:n johtokunta seuraa koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan. Karelia-Soutu ry:n johtokunnan seuraava kokous pidetään perjantaina 28.5. Karelia-Soutuun liittyvistä päätöksistä tiedotetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 28.5. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soutu järjestetään seuraavan kerran 25.-29.7.2022.

Koronatilanne on osoittanut hieman paranemisen merkkejä. Valitettavasti yhä epävarman tilanteen johdosta edellytykset turvallisen ja taloudellisesti järkevän tapahtuman järjestämiseksi ovat liian riskialttiit. Karelia-Soutu ry:n johtokunta halusi päätöksellään osaltaan kunnioittaa kahden jäsenkunnan suositusta, että soutua ei tänä kesänä järjestetä.

Tilanne on kaikkien kannalta valitettava. Luotamme kuitenkin siihen, että vuoden päästä pääsemme jälleen tapaamaan Karelia-Soudun merkeissä entistä innokkaampina.

Karelia-Soutu ry:n johtokunta päätti 26.3. pitämässään kokouksessaan, että Karelia-Soutu järjestetään 26.-30.7.2021, jos viranomaisten päätökset ja ohjeistukset sallivat tapahtuman järjestämisen. Järjestäjän tärkeimpänä tavoitteena on tarjota terveysturvallinen tapahtuma niin osallistujille kuin talkoolaisille.

Kevään ja kesän koronatilanteen kehittymistä ei tiedetä ja siten tapahtuman järjestämistä ei voida taata varmuudella. Karelia-Soutu ry:n johtokunta seuraa koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan. Karelia-Soutu ry:n johtokunnan seuraava kokous pidetään perjantaina 23.4. Karelia-Soutuun liittyvistä päätöksistä tiedotetaan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.