Kipparinkirja

Kipparinkirjan tavoitteena on lisätä soudun matkailullista kiinnostusta ja markkinoida Pohjois-Karjalan luonnonkauniita maisemia soutuun osallistujille. Samalla kirja toimii matkailullisena lisäarvona kirkkoveneessä soutajille.

Voit myös katsoa kirjan kokonaan. Kirja on saatavilla myös pdf-muodossa.

Kipparinkirjassa esitellemme lyhyesti ja ytimekkäästi soutumatkan varrella ohitettavia kohteita. Kirjan tarkoituksena on virittää keskustelua ja toimia viihdykkeenä venekunnalle. Samalla kirjaa luettaessa soutajat voivat hahmottaa paremmin soudettavaa reittiä. Kirjasta löydät myös soudun turva- sekä ensiapuohjeet. Muistahan tutustua niihinkin jo etukäteen!

Kipparinkirjan teksti on sellaisenaan melko muodollista, joten älä pelkää käyttää mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä välittäessäsi tietoa venekunnallesi. Vuorovaikutteisen keskustelun, kuten arvuuttelun, kautta kirjan sisältö ja tiedot voivat jäädä paremmin venekuntalaisten mieleen.

Tahdomme toivottaa koko venekunnallenne antoisaa ja mielekästä soutua ja toivomme, että Kipparinkirjasta on sinulle hyötyä toimiessasi Kipparin tehtävissä!

Karelia-Soudun väki, Tiina-Riitta ja Tuire