Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Karelia-Soutuun netti-ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava venekunnan nimi, yhteyshenkilön yhteystiedot ja soudettavat etapit. Samalla voit varata joukkueen ruokapaketit ja ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista. Myös yksittäiset soutupaikat kirkkoveneeseen varataan netti-ilmoittautumisen kautta.

Maksa osallistumismaksu 30.6. mennessä Karelia-Soudun tilille OP  FI40 5072 0520 0780 66. Laita maksun viitetekstiksi soutuporukkanne nimi. Osallistumismaksujen suuruudet löytyvät täältä. Ruokapaketit/ruokailut laskutetaan tapahtuman jälkeen. 

Osallistujien nimi-ilmoittautuminen on vahvistettava soutukortilla viimeistään soutuaamuna. Soutukortti lähetetään ilmoittautuneille soutujoukkueille sähköpostitse ja soutukortteja on saatavilla soututoimistosta. 

OSALLISTUMISEN JA SOUTUKORTIN VARMISTUS

Soututoimisto sijaitsee asuntoautossa. Venekunnan yhteyshenkilön on varmistettava osallistuminen soututoimistoon hyvissä ajoin ennen ko. aamun kipparien palaveria. Samalla vahvistetaan soutajien nimet osanottokorttiin, johon on merkittävä myös veneessä olevan yhteyshenkilön kännykkänumero.

Soutukortti on päivitettävä soututoimistossa AINA, kun veneessä vaihtuvat soutajat.

Ennakkoon varattujen ateriapakettien liput voi noutaa soututoimistosta valmiiksi niputettuna. Soututoimistosta voi myös ostaa päiväkohtaisia ruokalippuja.

Tapahtuman yhteyshenkilöt

Pienvenereitti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kirkkovenereitti Sami Leinonen 050 557 8003
Turvapäällikkö Toivo Raassina 0400 375 040 (kirkkovenereitti)
Yksittäiset soutupaikat ja kansainväliset osanottajat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

VUOKRATTAVIA KIRKKOVENEITÄ
Kirkkoveneen vuokra ei kuulu osanottomaksuun. Kirkkoveneitä vuokraavat mm. allaolevat tahot.

Jokaisessa veneessä on oltava pakollisina varusteina äyskäri, kelluntaliivi, veneen kiinnitysrengas ja köyttä kiinnitystä varten sekä kirkkoveneessä vara-airo, tukeva ämpäri ja kännykkä (numero ilmoitettava päivittäin soutukorttiin)

Future Club ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sulkavan Vene Oy
sanna.eerikainen(at)sulkavanvene.fi
Gsm 0400-155 148

reino.eerikainen(at)sulkavanvene.fi
Gsm 0400-621 833